Behandlingar


Klippning

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta din stil och sedan vårda den! Vi gör en analys av ditt ansikte och försöker i samråd med dig skapa en stil och form som passar dig och dina önskemål. Vi ger dig självklart en behandling där rådgivning, upplevelse och service ligger i fokus.

Färgbehandlingar

Hårfärg i alla dess former. Att gå ut från salongen med nyfärgat hår är för de flesta en skön känsla. Att färga hår är en komplicerad process och det finns väldigt mycket att ta hänsyn till. Dels dina naturliga pigment, hårets kvalitet, om det tidigare färgbehandlats samt vilket resultat som just du önskar. Vi använder  oss av produkter som är skonsamma för håret, huden och miljön. Det gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss på salongen.

Ring gärna för en konsultation innan du bokar din färgtid online.

Styling

Att bli stylad och ompysslad av ett proffs är välbefinnande. Oavsett vilken typ av fest, -tillställning eller "bara" extra vardagssnygg så finns vi till för dig. Om du ska på en väldigt speciell tillställning så är det bra om du kommer förbi salongen för en konsultation.

Extensions

Vi är utbildade i Hairtalks olika tekniker samt Mago och Simply Natural där vi jobbar med tejp, wefts, bergsklättrarknutar och keratinvax. Oavsett om du är intresserad av förlängning eller förtjockning så har vi flera möjliga tillvägagångssätt för att nå det perfekta hårsvallet. Ring till salongen så pratar vi mer!

Bryn och Fransar

Vi hjälper dig att forma och färga dina ögonbryn och fransar.

Vi färgar bryn och fransar, vaxar bryn eller plockar. 

Utför även Lashlift som ger dina fransar en fanatastisk böj och öppnar upp ögat samt  Browlift för att forma dina ögonbryn i önskad look. 

Passa på att göra dina bryn- och fransbehandlingar när du är hos oss för en klippning eller färgning. Självklart kan du boka denna behandling fristående.

Ring 0413-12200 och boka en tid eller boka online under fliken "bokning".

Airtan

Brun-utan-sol på ett kick! Här sprayar vi hela kroppen med en vätska skonsam för huden som gör dig naturligt solbrun direkt. Det vill man inte missa!

Makeup

Våra utbildade Makeupartister gör fest- eller brudlooken komplett. Vi utför även konsultationer för dom som vill lära sig lägga vardagssminket som framhäver våra vackraste drag och få lite tips och knep på vägen.

Brud

Bröllop. En dag full av förväntan och lycka. 

Vi vill erbjuda dig professionell hjälp och en bra start denna dag. För dig själv eller med dina nära och kära. För att den här dagen skall bli den ultimata njutningen så erbjuder vi håruppsättning, styling och makeup som passar just Dig. Vi utför även jobb utanför salongen om ni hellre vill bli stylade på plats.

Ring till salongen för bokning av konsultation på 0413-12200.

Varmt välkommen!

Anti-frizzbehanding

Anti-Frizzbehandling som gör håret frizzfritt i upp till 7 veckor. 

Definierar naturliga lockar, lugnar ner och passar till alla hårtyper.

Add-Plex / Addmino-18 Alt. Bio-Molecule Repair BMR

Behandling som reparerar, förebygger, skyddar och stärker ditt hår från skador från användning av kemiska och mekaniska produkter samt bibehåller fuktbalansen i hårstråt.

Bokas fristående eller i en behandling. Lämplig vid slingor.

För priser - Se bokningssidan