Inflationen har drabbat även oss och från och med 1 november har vi gjort en lättare prisökning.

Information inför bokad tid


Innan ditt besök


 • Ta gärna bild på alla produkter i ditt badrumsskåp som du planerar använda i ditt hår. Passa på att rensa ut det som är gammalt. Detta är för att vi ska kunna se vad du behöver komplettera med anpassat just för den behandling vi ska utföra på ditt hår.
 • Kom gärna i tid, är du väldigt tidig går det bra att sitta ner och ta en kopp kaffe.
 • Om du av någon anledning behöver avboka har vi följande regler för det: Avbokning 48-24 timmar före besök debiteras 50% Avbokning 24-0 timmar före besöket debiteras 100% Dessa har vi för att vi står inkomstlösa under tiden vi inte har kund i stolen. Avbokning sker via telefon.
 • För säker behandlig för både dig och andra i salongen - se alltid till att du är frisk och kry när du besöker oss.
 • Vill du gå från mörkt till ljust hår eller från ljust till mörkt? Då rekommenderar vi dig att ringa salongen för en enkel konsultation. Denna process kan ta många timmar, eller i vissa fall flera tillfällen. För att säkerställa ett fint och hållbart resultat har vi en del frågor vi behöver ha svar på och kan sedan avsätta rätt tid och ge rätt pris.

Vid besöket


 • Vi kommer erbjuda dig kaffe eller annan varm/kall dryck i verkningstiden och det finns tidningar att läsa.
 • Wi-fi är gratis hos oss om du behöver jobba eller vill scrolla under besöket.
 • Vi ser gärna att du kommer med rent hår om du ska färga det.
 • Använd gärna produkter vi kommit överens om för att säkerställa att färgen kommer reagera som den ska och fästa som förväntat.
 • Du behöver inte tvätta håret inför besöket om du ska klippa eller göra en rensning. Då tvättar vi det åt dig med speciella schampo.
 • Du kommer få rekommendation på vilka produkter du ska använda för att underhålla din färg/frisyr/extensions, dessa finns att köpa på salongen. Det är samma produkter som vi kommer använda i ditt hår under besöket. Vi har valt att arbeta med dessa, för att vi tycker dom levererar bäst resultat och vi är trygga i att arbeta med dom. Läs mer under fliken "Sammarbetspartners".

Efter ditt besök


 • När du varit hos oss så är det viktigt att du hör av dig om du har några frågor eller känner att besöket inte nått upp till din förväntan. Telefonnummer hittar du under fliken "kontakt".
 • Efter din behandling behöver du använda de produkter som rekommenderas av oss, och om dom är inköpta på salongen så har du en garanti på hållbarheten.
 • Alla produkter som inköps någon annanstans kan vi inte ta ansvar för, inte heller färgning, rensning eller extensions som inte är gjorda hos oss. Det är för att produkter som köps utanför salongen visat sig vara kopior, gamla eller helt enkelt fel för kundens hår alldeles för många gånger.
 • Skulle du ha funderingar kring besöket, styling av din nya frisyr eller behöver mer råd/hjälp så önskar vi att du hör av dig till oss direkt. Vårt främsta mål är att du ska känna dig trygg, nöjd och glad när du går från salongen!

Våra prisnivåer

Manager / Top Stylist

Innehar Gesällbrev. Många års frisörerfarenhet. Som Manager och Top Stylist behärskar du alla tekniker i alla kunskapsnivåer i frisöryrket. En vägledare och inspiratör på STYLE, Hair & Face.

Junior Stylist

Som Junior Stylist har du avslutat frisöryrkesutbildningen. Behärskar alla tekniker inom frisöryrket. Som Junior måste du arbeta ett visst antal timmar på salong för att sedan kunna avlägga gesällprovet. Det tar ca 1,5 år med full tjänst på STYLE, Hair & Face. När du bokar tid hos Junior Stylist får du räkna med att behandlingen tar något längre tid.

Hair Stylist

Innehar Gesällbrev. Som Hair Stylist har man hunnit skapa sig erfarenhet inom frisöryrket och behärskar teknikerna väl.

Gymnasieelev

Under gymnasieutbildningen för att bli frisör har man en viss del praktik för att komma in i yrket och och tanka kunskap innan delprovet ska avläggas och yrkeslivet startar på riktigt. Under denna tid arbetar man på dockor och kunder med handledares hjälp. Här får du räkna med att sitta lite längre tid i stolen men också en grundlig och noggrann behandling med stöd från salongens erfarna frisörer.

Är du intresserad av att vara hårmodell och på så sätt bidra till mer kunskap och erfarenhet för våra studenter? Ring oss så pratar vi mer!