Information innan ditt besök

För allas skull

För säker behandlig för både dig och andra i salongen - se alltid till att du är frisk och kry när du besöker oss.

Ej avbokad tid debiteras

Du kan om- och avboka din tid fram till 24 timmar innan ditt besök. Därefter debiterar vi 100 % av priset för den bokade behandlingen.

Vill du gå från mörkt till ljust hår eller från ljust till mörkt?

Då rekommenderar vi dig att ringa salongen för en enkel konsultation.

Denna process kan ta många timmar, eller i vissa fall flera tillfällen. För att säkerställa ett fint och hållbart resultat har vi en del frågor vi behöver ha svar på och kan sedan avsätta rätt tid och ge rätt pris.

 Ring 0413-12200


Våra prisnivåer

Manager / Top Stylist

Innehar Gesällbrev. Många års frisörerfarenhet. Som Manager och Top Stylist behärskar du alla tekniker i alla kunskapsnivåer i frisöryrket. En vägledare och inspiratör på STYLE, Hair & Face.

Junior Stylist

Som Junior Stylist har du avslutat frisöryrkesutbildningen. Behärskar alla tekniker inom frisöryrket. Som Junior måste du arbeta ett visst antal timmar på salong för att sedan kunna avlägga gesällprovet. Det tar ca 1,5 år med full tjänst på STYLE, Hair & Face. När du bokar tid hos Junior Stylist får du räkna med att behandlingen tar något längre tid.

Hair Stylist

Innehar Gesällbrev. Som Hair Stylist har man hunnit skapat sig erfarenhet inom frisöryrket och behärskar teknikerna väl.

Gymnasieelev

Under gymnasieutbildningen för att bli frisör har man en viss del praktik för att komma in i yrket och och tanka kunskap innan delprovet ska avläggas och yrkeslivet startar på riktigt. Under denna tid arbetar man på dockor och kunder med handledares hjälp. Här får du räkna med att sitta lite längre tid i stolen men också en grundlig och noggrann behandling med stöd från salongens erfarna frisörer.

Är du intresserad av att vara hårmodell och på så sätt bidra till mer kunskap och erfarenhet för våra studenter? Ring oss så pratar vi mer!